Directioneaza 2% din impozitul tau pe venit la SIPG!


Seniorii Petrolului Romanesc  SERVICII SIPG

SIPG cursuri si durata »ARHIVA


REVISTA PRESEIwww.energy.eu

UN SECOL DE INDUSTRIE GAZIERA – OAMENI SI FAPTE

Titlu : UN SECOL DE INDUSTRIE GAZIERA – OAMENI SI FAPTE
Autor/autori : Asociatia SIPG
ISBN : 978-606-80130-8-4
Pret : Nu este setat pretul
Click pentru descriere
Nume
Adresa
Telefon
Email
Cantitate (numar bucati)
Cod de verificare *:


DESCRIEREA CARTII :

In cadrul ciclului de manifestari dedicate evenimentului jubiliar national „2009 - Centenarul Gazelor Naturale”, Asociatia „Societatea Inginerilor de Petrol si Gaze” a editat si tiparit volumul intitulat UN SECOL DE INDUSTRIE GAZIERA – OAMENI SI FAPTE.
Momentul aniversar trebuia marcat de toti cei care, mai mult sau mai putin se simt „legati” de ceea ce, in timp, a devenit o industrie, si nu una oricare, ci una de mari proportii, in care mii de oameni si-au adus contributia, de la inceputuri pina in prezent.

Cartea, in continutul ei, prezinta cronologic momentele mai importante din istoria gazulului metan si omagiaza viata si activitatea a peste 140 de personalitati - specialisti ai domeniului - care, pe parcursul unui secol, prin aportul adus de-a-lungul vietii lor active de gazisti au edificat industria gaziera romaneasca, tronson de importanta strategica in economia si securitatea energetica a Romaniei.
Faptele prezentate in lucrare pun in evidenta tenacitatea, inventivitatea si tehnicitatea, umanismul si de multe ori eroismul specialistilor pentru depasirea dificultatilor intimpinate in construirea infrastructurii capabila sa satisfaca cerintele pe parcursul unui secol de activitate in profil.
În cei o suta de ani de la prima descoperire a gazului metan in Bazinul Transilvaniei cinci generatii de gazisti, insumind zeci de mii de oameni, si-au adus contributia directa pentru a valorifica cit mai bine aceasta bogatie a subsolului , si carora Asociatia S.I.P.G. le aduce un calduros omagiu.

Personalitatile trecutului si prezentului evocate in acest volum reprezinta repere de profesionalism si patriotism pentru noile generatii de gazisti in noile conditii si provocari ale energeticii contemporene si viitoare.

Este laudabila initiativa asociatiei profesionale S.I.P.G. de a insufleti infaptuirile din industria gazelor naturale cu principalii lor autori, marcind totodata contributia colectiva a tuturor gazistilor.

Cartea UN SECOL DE INDUSTRIE GAZIER? – OAMENI SI FAPTE poate fi procurata in urmatoarele conditii :
- pe baza de comanda ferma transmisa la Asociatia SIPG pe adresa O.P. 22, CP 200, Sector 1, Bucuresti, www.sipg.ro sau prin fax la numarul 0318174420, expedierea urmind a se face prin posta cu “plata ramburs” sau prin delegat-beneficiar dupa confirmarea efectuarii platii aferente(copie OP) in contul Asociatiei SIPG : RO 14 RNCB 0072 0497 0460 0001 deschis la BCR-Sector 1-Bucuresti (pentru comenzi mai mari de 100 exemplare plata se poate face ulterior prin OP, pe baza facturii emise de SIPG, in termen de pina la 15 zile de la livrarea cartii prin delegat-beneficiar);
- direct de la sediul SIPG-Bucuresti, Bd.Nicolae Balcescu nr.36-38, etj. V, Sector 1, unde se efectueaza plata in cash cu emitere de chitanta/factura SIPG;
Informatii suplimentare se pot obtine zilnic la telefon : 0372160599 si 0741.086400.


contact